Zeppelin Craft Beer

Zeppelin Craft Brewery simpatična je mikropivovara smještena u Bjelovaru. Radi se o craft pivovari koja nudi nepasterizirana i nefiltrirana piva nastala prema recepturi nagrađivanog majstora pivara Daniela Babića kojeg prigodno zovu nadimkom Žedni. Svako pivo koje skuhaju potpuno je prirodno, izrađeno samo od vode, ječma, hmelja i kvasca. U ponudi imaju šest vrsti piva koje dobivaju mijenjanjem omjera hmelja i slada, a svako od tih šest piva veže se uz jednog lika.

Likovi koje su osmislili zovu se Merkat, Flamingo, Rakoon, Tapir, Marmun i Pilsss, a svaki od njih predstavlja jednog člana posade Zeppelina te se njegove osobine mogu poistovjetiti s karakteristikama piva koje predstavlja. Cilj Zeppelin Craft Breweryja jest približiti široj publici kulturu ispijanja piva, naučiti ih više o različitim pivskim stilovima i preobratiti one koji nikad nisu postali pivoljupci jer se jednostavno nisu susreli s pivom vrijednim kušanja.

Osim kroz ponudu piva koje se može kupiti u različitim trgovinama i online, čine to i kroz Zeppelin Pub. Radi se o pivnici otvorenoj u sklopu pivovare na adresi Matice Hrvatske 6 u Bjelovaru. Tamo vas čeka sjajno craft pivo i odlična popratna klopa kao što su burgeri, krilca, rebrica i drugi zalogaji koji se sjajno slažu s pivom.

Back

Kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo, korisitimo kolačiće! Korištenje kolačića