Jesen na Bilogori

U Etno parku Veliko Trojstvo od 2017. godine održava se manifestacija Jesen na Bilogori čiji su idejni začetnici OPG Bačak i Romska kuća. Radi se o šarmantnom događanju na kojem kroz etno postav možete naučiti sve o lokalnim tradicijama na Bilogori, upoznati se s radom i isprobati proizvode lokalnih OPG-ova, uživati u zvucima domaće glazbe i ostalim jesenskim radostima za cijelu obitelj.

Jesen na Bilogori nudi zabavu za klince svih uzrasta kroz sportske igre na temu jeseni, edukativne radionice o jesenskim plodovima i prehrani u organizaciji udruge Mali olimpijac. Kulturna udruga Open Mind za njih organizira radionice rezbarenja bundeva, izrade bedževa i oslikavanja lica, a na manifestaciji mogu sudjelovati i u aktivnostima poput jahanja ponija.

Odrasli se mogu pridružiti biciklijadi u organizaciji biciklističkog kluba Gema tijekom koje se biciklira od centra Bjelovara do Velikog Trojstva ili pak Jesenskom cipelcugu, planinarskoj turi u organizaciji planinarskog društva Bilogora Bjelovar. Jesen na Bilogori prekrasan je pozdrav jeseni za sve uzraste.

  • Lokacija

    Etno park Veliko Trojstvo

Back