Bazeni

Tijekom ljetnih mjeseci u Bjelovaru i okolici možete potražiti osvježenje u bazenima. Jedan je smješten u samom gradu Bjelovaru, a jedan u mjestu Šandrovac istočno od grada. Oba bazena nalaze se na otvorenom, recentno su obnovljeni, a otvoreni su od lipnja do rujna.

Bjelovarski bazen

Adresa: Trg Stjepana Radića 2, Bjelovar
Dnevna ulaznica: 3€ za odrasle, 2€ za djecu

Bjelovarski gradski bazen novo je uređen bazen s ležaljkama za sunčanje, velikim tribinama i bogatim sportskim sadržajem koji uključuju kako privatne i obuke u grupama tako i razna plivačka i vaterpolska natjecanja. Od sportskih aktivnosti u ponudi je plivanje, vaterpolo, obuka neplivača za male i velike, joga, odbojka na pijesku, košarka, teretana na otvorenom i boćalište. Za one koji traže okrepu, tu je i pool bar u kojem možete odmoriti.

Bazen Gradina

Adresa: Bjelovarska 37, Šandrovac
Dnevna ulaznica: 3€

Bazen Gradina u Šandrovcu sadrži olimpijski bazen koji je okružen drugim sportskim terenima kao što su poligon za mini golf, igralište za odbojku na pijesku, teniski teren, košarkaški teren te igralište za mali nogomet. Bazen je recentno obnovljen, a kao i gradski bazen, nudi školu plivanja te razni drugi sadržaj. U prostoru bazena se uz sunčalište nalazi i ugostiteljski objekt u kojem možete potražiti osvježenje.

Priroda i društvo

Back