Back

Kavana i slastičarna Zagorje

zagorje

Drugo ime za sladoled, kolače i torte

Kad netko desetljećima dobro radi svoj posao i bude prepoznat po tome, tada se može reći da je stvorio tradiciju. A jednu slatku tradiciju, dulju od 40 godina u Bjelovaru je stvorio Božidar Zagorec. Bjelovarčanima je sinonim za kolače i torte upravo Kavana i slastičarna Zagorje u kojoj se kolači izrađuju po tradicionalnoj recepturi i u njima ćete sigurno prepoznati okuse, boje i oblike kolača koje su vaše mame i bake pravile za blagdane ili obiteljske proslave.

U ljetnim mjesecima sladoled je najukusniji na lijepoj terasi, a zimi uživajte u interijeru koji odiše profinjenošću i pokazuje zašto je svaka slastica mnogo više od same potrebe za slatkim.
Bilo da se želite samo zasladiti, naći s prijateljima ili pripremate rođendan, obiteljsku proslavu ili čak svatove, tada vam preporučamo da se na slatkom dijelu stola nađu kolači i torte iz ove slastičarne.
Kad vam netko kaže „Nađemo se kod Zagorca“ ili „Idemo k Zagorcu“, tada znajte da svi putovi vode u Ulicu Ivana viteza Trnskog u Bjelovaru, i samo se prepustite slatkom užitku slastičarske tradicije našeg grada.