Back

Caffe i bistro Franz

franz

Bilo grada & ukusna hrana

U samom središtu Bjelovara, na popularnom korzu, smjestio se Caffe i bistro Franz koji i u svojem imenu skriva jednog davnog cara. Krajem pretprošlog stoljeća Bjelovar je posjetio Franz Jozef ili Franjo Josip I., austrijski car i ugarsko-hrvatski i češki kralj. Ne znamo što se prigodom posjeta našlo caru na tanjuru, no vjerujemo da bi birajući lokaciju odabrao upravo ovaj restoran iz kojeg je najljepši pogled u samo srce grada i sve najvažnije događa se upravo ovdje. Ugodna atmosfera unutrašnjeg dijela ili moderno uređena i ostakljena topla terasa, idealno su mjesto da i u vrijeme adventa uživate u toplom, a opet ste u žiži zbivanja.

Tjestenine, rižota, jela iz woka, burgeri ili jela baš za klince, a može i za vegetarijance, samo su mali dio svega onoga što ovdje možete kušati, a i za vrijeme radnog vremena ovdje možete uživati u ukusnom gablecu. Za desert vam preporučamo pitu od jabuka u umaku od vanilije.
Još ako vam kažemo kako ponosno nose žutu naljepnicu Gault&Millau jer su zaslužili mjesto i u ovom popularnom gastronomskom vodiču, onda znate da ste na pravom mjestu. I, da, ideja za sve zaposlene muževe ili dečke, poneku nedjelju poštedite kuhanja svoju bolju polovicu i odite zajedno s klincima na ručak u Franz jer ljubav prolazi kroz želudac. Uživajte u odličnoj hrani!

Kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo, korisitimo kolačiće! Korištenje kolačića