Back

Kušaonica OPG Bačak

bačak

Najukusnija bilogorska rapsodija okusa i mirisa

Kad spojite plodnu bilogorsku zemlju, vrijedne ruke i bogato iskustvo, tada nastaju vrhunski proizvodi u kojima se nalazi sva raskoš okusa i ljepota svježine.Takvi su proizvodi OPG-a Bačak iz Velikog Trojstva koje možete od prošle godine, degustirati i u njihovoj kušaonici kapaciteta do 35 osoba. Kušaonica je i idealno mjesto za domjenak, malu zakusku ili team buillding za zaposlenike i prijatelje koje planirate počastiti za kraj uspješne godine, ali i za vikend obiteljski ručak. Ono po čemu su poznati je uzgoj butternut, hokaida, patišona i brojnih drugih vrsta tikvi, a slatke ili slane zimnice svojim okusom osvajaju nepca, ali i nagrade za vrhunsku kvalitetu gdje god se pojave.Mljevenjem butternut tikve u brašno dobivaju jedinstveni proizvod od kojeg rade tjestenine, kruh i prave domaće kekse, po starinski, na mašinu, uz dodatak različitih sastojaka koji im daju nezaboravni okus.

Po vašim željama će pripremiti ukusan roštilj ili peku kojima su njihov ajvar, pinđur, krastavci ili ukiseljeni patišnoni kruna okusa i mirisa te dobar povod za okupiti prijatelje i uživati u vrhunskoj hrani. Za kraj, vaše druženje će zasladiti različitim vrstama džemova koji kao će kao dodatak štrudlama, gibanicama, buhtlama i kolačima razmaziti vaša nepca

Njihove proizvode možete nabaviti cijele godine na kućnom pragu u Velikom Trojstvu, Bilogorskoj košari te u brojnim trgovinama u Zagrebu, a rado će vam ih i dostaviti na kućnu adresu, pa izaberite nešto iz njihovog asortimana.

Kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo, korisitimo kolačiće! Korištenje kolačića